Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Szállítási információk

ÚJ SZOLGÁLTATÁS

A megrendeléskor a PÉNZTÁR-ba lépve kiválaszthatod a "Házhozszállítás saját teherautónkkal" szállítási módot. A megrendelt termékeket ebben az esetben kertészetünk dolgozója szállítja házhoz a kertészeti áruda vonzáskörzetében: Érd, Diósd, Sóskút, Biatorbágy, Tárnok, Százhalombatta, Törökbálint, Pusztazámor, Budapest XXII. kerület, Budaörs és Budapest Gazdagrét címekre előre egyeztetett időpontban. Kérjük, csak abban az esetben válaszd ezt a szállítási módot, amennyiben a fent felsorolt települések egyikére kéred a szállítást!  A kiszállítási díj a fent említett településekre 5000 Ft, 50.000 Ft feletti érték esetén pedig díjmentes.

Akkor érdemes ezt a szállítási módot választani, ha nagyobb mennyiségű növényt vagy fát, cserjét, ültetőközeget, mulcsot vásárolsz és nem rendelkezel megfelelő méretű autóval a szállításhoz.

Készlet

Az állandó készletváltozásból kifolyólag a webshopon feltüntetett és a kertészetben megtalálható termékek között különbség lehet. A webshop tartalmát folyamatosan frissítjük; kérjük, vásárlásnál vedd figyelembe az esetleges eltéréseket.


A pitypangweb.hu webáruház szállítási határideje:


A beérkezett rendelések teljesítését 1 - 10 munkanapon (a hétvégék, szünnapok, ünnepek nem számítódnak bele a napok számába, kizárólag a munkanapok) belül vállalja a Szolgáltató Magyarország területén. Bankkártyás fizetés esetén a banki tranzakció sikeres visszajelzését követően vállalja a Szolgáltató a termékek kiszállítását.

Mivel a rendelések általában tartalmaznak növényeket, ezért péntek, szombat és vasárnap nem adunk át csomagot a futárszolgálatnak. Tehát a csomagokat kedd és péntek között szállítja ki a futárszolgálat.

Szállítás ideje: hétköznap munkaidőben (8 - 17 óráig), a kiszállító által megadott időpontok között. A szállítási idő pontos egyeztetésére a futárszolgálat munkatársaival van lehetősége a Vásárlónak az értesítést követően. Kérjük, figyelje az e-mailben kapott számláját! Onnantól számítva a házhozszállítás ideje 1 - 2 munkanap, melyről a későbbiekben a futártól kap értesítést. Cégünk a csomag feladásával megegyező napon küldi ezt el Önnek! Ha a Vásárló szeretné megtakarítani a szállítási díjat, a megrendelés személyesen is átvehető az alábbi üzletben: 2030 Érd, Balatoni út 63/B (Art & Garden Kertészet).

Bolti átvétel esetén kérjük várd meg kollégánk visszajelzését az összekészített termékekről.

A Pitypang webáruház szállítási költségei:

A szállítási költségek a megrendelt termékek értékétől függően:

10.000 Ft-nál alacsonyabb rendelés esetén, 6000 Ft értékhatárig : 1.700 Ft (csomagolási díj: 250 Ft.; szállítási díj: 1450 Ft)

10.000 Ft-nál alacsonyabb rendelés esetén 6001 és 10.000 Ft között: 1.900 Ft (csomagolási díj: 450 Ft.; szállítási díj: 1450 Ft)

10.000 Ft - 30.000 Ft közötti rendelés esetén: 2.100 Ft (csomagolási díj: 650 Ft.; szállítási díj: 1450 Ft)

30.000 Ft felett: 2.500 Ft (csomagolási díj: 650 Ft.; szállítási díj: 1850 Ft)

Amennyiben a Vásárló egyedi szállítási megoldást kér, úgy a megrendelés előtt a kiszállítás részleteit a Szolgáltató ügyfélszolgálatával kell pontosítani.

Termékek szállíthatósága:

Előfordulhat, hogy megrendelés esetén weboldalunk csak a személyes átvételt engedélyezi, nem lehet házhozszállítás opciót választani. Ennek oka, hogy a csomagokra bizonyos súly-, és méretkorlátok érvényesek, amelyeket némely termékünk meghalad. 

A termékek első sikertelen kézbesítését követő újabb kézbesítési kísérletig keletkező károkért a Szolgáltató a felelősséget nem vállalja.

Rendeléssel kapcsolatos információkért keressen minket a következő elérhetőségeken:

Telefon: 06 30 522 2290 (hétköznaponként 9 - 15 óra között)

E-mail: pitypangweb.hu@gmail.com

Csomagolás:

A megrendelt növényeket, termékeket a lehető legjobban igyekszünk csomagolni annak érdekében, hogy azok ép állapotban kerüljenek vásárlóinkhoz. A növények csomagolásához stretch fóliát, selyempapírt és celofánt használunk, a dobozok béleléséhez pedig légpárnás fóliát vagy kartont, esetenként térkitöltő chipset.Csomagolás során előfordulhat, hogy méreteik miatt növényeinket visszametszük a biztonságosabb és könnyebb csomagolás érdekében.
Nagy mennyiségű rendelés esetén, a termékek biztonságosabb csomagolása érdekében, a Szolgáltató fenntartja a jogot több doboz használatára. Ezzel a szállítási díj növekszik.

Szállítás a téli időszakban: 

Téli időszakban is fogadjuk a webshopos megrendeléseket, azonban a fagyérzékeny növények szállítása a sérülésveszély miatt szünetel. Téli időszakban a szabadságolások miatt (januárban kertészetünk zárva tart) nem tudjuk garantálni a 10 munkanapon belüli kiszállítást, ezért türelmüket kérjük.

Személyes átvételre vonatkozó információk:

A személyes átvétellel vásárolt termékek a visszaigazolástól számított 10 napon belül átvehetőek a kertészet nyitva tartási idejében (Art & Garden Kertészet: 2030 Érd, Balatoni út 63/B).