Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

Készlet:

Az állandó készletváltozásból kifolyólag a webshopon feltüntetett és a kertészetben megtalálható termékek között különbség lehet. A webshop tartalmát folyamatosan frissítjük; kérjük, vásárlásánál vegye figyelembe az esetleges eltéréseket.


A Pitypang.hu webáruház szállítási határideje:


A beérkezett rendelések teljesítését 1 - 10 munkanapon (a hétvégék, szünnapok, ünnepek nem számítódnak bele a napok számába, kizárólag a munkanapok) belül vállalja a Szolgáltató Magyarország területén. Bankkártyás fizetés esetén a banki tranzakció sikeres visszajelzését követően vállalja a Szolgáltató a termékek kiszállítását.

Mivel a rendelések általában tartalmaznak növényeket, ezért péntek, szombat és vasárnap nem adunk át csomagot a futárszolgálatnak. Tehát a csomagokat kedd és péntek között szállítja ki a futárszolgálat.

Szállítás ideje: hétköznap munkaidőben (8 - 17 óráig), a kiszállító által megadott időpontok között. A szállítási idő pontos egyeztetésére a futárszolgálat munkatársaival van lehetősége a Vásárlónak az értesítést követően. Kérem, figyelje az e-mailben kapott számláját! Onnantól számítva a házhozszállítás ideje 1 - 2 munkanap, melyről a későbbiekben a futártól kap értesítést. Cégünk a csomag feladásával megegyező napon küldi ezt el Önnek! Ha a Vásárló szeretné megtakarítani a szállítási díjat, a megrendelés személyesen is átvehető az alábbi üzletben: 2030 Érd, Balatoni út 63/B (Art & Garden Kertészet).

Bolti átvétel esetén kérjük várja meg kollégánk jelzését az összekészített termékekről.

 

A Pitypang webáruház szállítási költségei:

A szállítási költségek a megrendelt termékek értékétől függően:

10.000 Ft-nál alacsonyabb rendelés esetén, 6000 Ft értékhatárig : 1.700 Ft (csomagolási díj: 250 Ft.; szállítási díj: 1450 Ft)

10.000 Ft-nál alacsonyabb rendelés esetén 6001 és 10.000 Ft között: 1.900 Ft (csomagolási díj: 450 Ft.; szállítási díj: 1450 Ft)

10.000 Ft - 30.000 Ft közötti rendelés esetén: 2.100 Ft (csomagolási díj: 650 Ft.; szállítási díj: 1450 Ft)

30.000 Ft felett: 2.500 Ft (csomagolási díj: 650 Ft.; szállítási díj: 1850 Ft)

Amennyiben a Vásárló egyedi szállítási megoldást kér, úgy a megrendelés előtt a kiszállítás részleteit a Szolgáltató ügyfélszolgálatával kell pontosítani.

 

Termékek szállíthatósága:

Előfordulhat, hogy megrendelés esetén weboldalunk csak a személyes átvételt engedélyezi, nem lehet házhozszállítás opciót választani. Ennek oka, hogy a csomagokra bizonyos súly-, és méretkorlátok érvényesek, amelyeket némely termékünk meghalad. 

Érd vagy környékbeli rendelés esetén (Diósd, Sóskút, Tárnok, Biatorbágy, Százhalombatta, Törökbálint, Budaörs, Bp. XXII. kerület és Gazdagrét) cégünk vállalja a házhozszállítást, így azok a termékek is kiszállíthatóak, amelyeket a rendszer csak személyes átvétellel enged megrendelni. Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben szeretnének élni ezzel a kiszállítási lehetősségel, a rendelés során jelöljék be a személyes átvételt, de a megjegyzésben tűntessék fel ennek szándékát. A kiszállítási díj a fent említett településekre 5000 Ft, 50.000 Ft feletti érték esetén pedig díjmentes.

A termékek első sikertelen kézbesítését követő újabb kézbesítési kísérletig keletkező károkért a Szolgáltató a felelősséget nem vállalja.

 

Csomagolás:

A megrendelt növényeket, termékeket a lehető legjobban igyekszünk csomagolni annak érdekében, hogy azok ép állapotban kerüljenek vásárlóinkhoz. A növények csomagolásához stretch fóliát, selyempapírt és celofánt használunk, a dobozok béleléséhez pedig légpárnás fóliát vagy kartont, esetenként térkitöltő chipset.
Nagy mennyiségű rendelés esetén, a termékek biztonságosabb csomagolása érdekében, a Szolgáltató fenntartja a jogot több doboz használatára. Ezzel a szállítási díj növekszik.

 

Szállítás a téli időszakban: 

A növények rendelését nem korlátozzuk a téli időszakban, DE kiszállítás esetén a hideg miatt a növényeket fagykár érheti, amiért a felelősséget a Szolgáltató nem vállalja.  

 

Személyes átvételre vonatkozó információk:

A személyes átvétellel vásárolt termékek a visszaigazolástól számított 10 napon keresztül átvehetőek a kertészetben nyitva tartási időn belül (2030 Érd, Balatoni út 63/B).