Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Szaktanácsadás kertészetünkben

Szaktanácsadás kertészetünkben
Ha kertészeti tanácsra van szükséged, keress minket bizalommal. Hívhatsz minket telefonon, kérdezhetsz e-mailben, de legjobban akkor jársz ha betérsz Érdliget-i kertészetünkbe. Szakértő kollégáink szívesen segítenek a kerttervezésben, növényválasztásban, növénygondozásban és a megfelelő öntöző rendszer kialakításában.. Vásárlóinkat szívesen tájékoztatjuk, hogy az általuk megvásárolni kívánt növényeknek mik az igényeik, milyen tartási körülmények között lesznek igazán szépek és tartósak. Segítünk, hogy megtaláld a megfelelő növényt a megfelelő helyre, hiszen mi is azt szeretnénk, ha növényeink jó helyre kerülnének és hosszú, boldog életet élhetnének a kertedben.

Professzionális helyszíni tanácsadás

A kertészetben történő általános tanácsadáson kívül lehetőség van az adott helyszínen, a Te kertedben való specifikus tanácsadásra is. Vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy e-mailben és előre egyeztetett időpontban kollégánk személyesen megnézi és felméri kertedet. Speciális észrevételeivel, tanácsaival segít abban, amivel elakadtál. A kb. 1-1,5 órás helyszíni tanácsadásra érdemes kérdésekkel készülni, és jegyzetelni a szakértő javaslatait.

Öntözőrendszer tervezés

Egy átlagos családi ház kertjének az automata öntözőrendszer kialakítása nem egy bonyolult feladat, azonban, ha valami mégsem stimmel, sokkal több munkával és többletköltséggel jár a javítása, átalakítása vagy bővítése. Hogy ne kelljen minden alkalommal felásnod az egész kertet az öntözőrendszer problémák miatt, javasoljuk, hogy már a kert kialakításának legelején kérj segítséget tapasztalt kollégánktól, aki megtervezi kerted öntözőrendszerét.

Kertépítési és kertgondozási segítség

Kertészkedni a legjobb dolog a világon! Biztatunk mindenkit, hogy amit csak tud, maga tegye meg a kertben, az ültetéstől a fenntartáson át a termés betakarításáig. Hiszen nincs annál egészségesebb, mint a magunk által termelt élelmiszer – ha a haszonkertre gondolunk. És hát a kert a pihenésről is szól és a természet szeretetéről saját házunk körül. A kertben nem csak dolgozni kell, hanem kötelező a pihenés is! Előfordulhat, hogy idő hiányában vagy fizikai korlát miatt egyes feladatokat nem tud maga elvégezni az ember, ezért elkél a segítség. Csapatunk szívesen áll rendelkezésre kertépítés, - átalakítás és kertfenntartás esetén is. Keressétek kertészetünket bizalommal, és feladat függvényében a megfelelő kollégához irányítunk!

Aki tanácsot kér és megfogadja szakértő kollégáink javaslatait, rengeteg munkát és pénzt spórol meg! Drágák a növények, a kerti kellékek, nem beszélve az öntözőrendszer alkatrészekről… Nem mindegy, hogy a megvásárolt növény jó helyre kerül-e vagy kipusztul. Közös érdekünk, hogy a nálunk vásárolt növények megmaradjanak és buja kertjeik legyenek ügyfeleinknek.

Kertészkedj okosan és ökosan!