Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Csepegtető és mikroöntözés

Víztakarékos megoldás a kertnek

A csepegtető és mikroöntözés a leghatékonyabb és legtakarékosabb öntözési mód, amellyel a kertben lévő növényeket elláthatjuk vízzel. A víztakarékosság mellett számos előnnyel jár, mint a gyomirtás megkönnyítése, a betegségek kockázatának csökkentése, és a növények egyenletes vízellátása.

Webshopunkban a csepegtető és mikroöntözés széles választékát találod meg, a csöpögtetőcsövektől az alkatrészeken keresztül a mikroszórófejekig. Szakértő csapatunk segít a megfelelő öntözőrendszer kiválasztásában, figyelembe véve a kert méretét, a növények igényeit és a vízellátás lehetőségeit

Rendezés:

A csepegtető és mikroöntözés előnyei:

  • Víztakarékosság: A csepegtető és mikroöntözés akár 70%-kal is kevesebb vizet fogyaszt, mint a hagyományos öntözési módok.
  • Időmegtakarítás: Az öntözőrendszer automatikusan öntözi a kertet, így nem kell időt töltened a kézi öntözéssel.
  • Egyenletes vízellátás: Az öntözőrendszer egyenletesen öntözi a kertet, így minden növény megkapja a szükséges vízmennyiséget.
  • Egészséges növények: Az optimális vízellátás biztosítja a növények egészséges fejlődését.
  • Gyomirtás: A csepegtető öntözés a talajt nedvesen tartja, ami megnehezíti a gyomok kifejlődését.
  • Betegségek megelőzése: A csepegtető öntözés nem nedvesíti be a növények leveleit, ami csökkenti a gombás megbetegedések kockázatát.

A csepegtető és mikroöntözés típusai:

  • Csöpögtetőcsövek: A csöpögtetőcsövek a talaj felszínén vagy a talajba fektetve helyezhetők el, és a víz a csövekből lassan szivárog a talajba.
  • Mikroszórófejek: A mikroszórófejek a levegőbe juttatják a vizet, és egyenletesen permetezik a növényeket.

A csepegtető és mikroöntözés telepítése:

A csepegtető és mikroöntözés telepítése viszonylag egyszerű, de fontos, hogy a rendszert szakszerűen telepítsék. Szakértő csapatunk segít a telepítésben, és biztosítja, hogy a rendszer hatékonyan működjön.