Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öntözéstechnika, alkatrészek, szerelvények, kiegészítők

Öntözéstechnikai eszközök és megoldásokat széles választékával várjuk webshopunkban vagy Érdligeti kertészetünkben. Legyen szó csepegtető rendszerről, öntözőcsövekről vagy automatizált öntözőrendszerekről, nálunk minden megtalálható, amire a hatékony kerti öntözéshez szüksége lehet. Érdligeti kertészetünkben szakértő tanácsadással segítjük a megfelelő öntözőrendszer kiválasztását.

Az Art & Garden Kertészetben azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Éd, Diósd, Tárnok, Sóskút és Pusztazámor kertészei számára a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb öntözéstechnikai megoldásokat kínáljuk. Tudjuk, hogy egy kert nem csak a szépségéről szól, hanem az életről és a növekedésről is, és ez az élet víz nélkül elképzelhetetlen. A megfelelő öntözési technikával nemcsak a növények egészségét őrizheti meg, hanem a vízfogyasztást is optimalizálhatja, csökkentheti, ami a környezet és a természetesen a pénztárcája számára is előnyös.

Választékunkban számos öntözéstechnikai terméket kínálunk. Legyen szó automatizált csepegtető rendszerekről, amelyekkel pontosan és takarékosan juttathatja el a vizet a növények gyökereihez, vagy nagy teljesítményű öntözőrendszer-ről nagyobb területek számára – nálunk minden megtalálható. Ezen kívül Érdligeti kertészetünkben szaktanácsadással és útmutatással segítjük, hogy még a kezdő kertészek is biztosan megtalálják a számukra legmegfelelőbb öntözési módszert.

Az Art & Garden büszke arra, hogy Érd legnagyobb öntözéstechnikai kínálatával, a legkiválóbb termékek széles sklájával várja az érdeklődőket. Böngésszen kínálatunkban, és fedezze fel, hogyan teheti kertjét egészségesebbé, zöldebbé és virágzóbbá, miközben takarékoskodik a vízzel!

Öntözéstechnikai csövek, idomok, szelepek, szórófejek, öntözés vezérlők, esőérzékelők és kiegészítő alkatrészek nagy választékban. Csepegtető és mikroöntözés elemei, csövek, alkatrészek, kiegészítők.

Art&Garden Kertészet - Érdliget - Érd