Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Öntözéstechnika, alkatrészek, szerelvények, kiegészítők

Öntözéstechnikai eszközök és megoldások széles választékával várunk webshopunkban és Érdligeti kertészetünkben. A locsoló csövektől az idomokon, csapokon, szeleken, locsoló pisztolyokon keresztül az automatikus öntöző rendszer alkatrészek és vezérlő eszközök széles választékáig nálunk minden megtalálható, amire a víztakarékos, hatékony kerti öntözéshez szükséged lehet. Érd és Diósd határán található kertészetünkben szakértő tanácsadással segítünk a megfelelő öntözőrendszer kiválasztásában.

Rendezés:

Az Art & Garden Kertészetben azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút és Pusztazámor kertészei számára a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb öntözéstechnikai megoldásokat kínáljuk. Tudjuk, hogy egy kert nem csak a szépségéről szól, hanem az életről és a növekedésről is. Ez az élet víz nélkül elképzelhetetlen. A megfelelő öntözési technikával nemcsak a növények egészségét őrizheti meg, hanem a vízfogyasztást is optimalizálhatja, csökkentheti, ami a környezet és a természetesen a pénztárcád számára is előnyös.

Választékunkban számos öntözéstechnikai terméket kínálunk. Legyen szó automatizált csepegtető rendszerekről, amelyekkel pontosan és takarékosan juttathatod el a vizet a növények gyökereihez, vagy nagy teljesítményű öntözőrendszer-ről nagyobb területek számára – nálunk minden megtalálható. Ezen kívül Érdligeti kertészetünkben szaktanácsadással és útmutatással segítjük, hogy még a kezdő kertészek is biztosan megtalálják a számukra legmegfelelőbb öntözési módszert.

Az Art & Garden büszke arra, hogy Érd legnagyobb öntözéstechnikai kínálatával, a legkiválóbb termékek széles skálájával várja az érdeklődőket. Böngéssz kínálatunkban, és fedezd fel, hogyan teheted kertjtedet egészségesebbé, zöldebbé és virágzóbbá az életadó víz fölösleges pazarlása nélkül!

Öntözéstechnikai csövek, idomok, szelepek, szórófejek, öntözés vezérlők, esőérzékelők és kiegészítő alkatrészek nagy választékban. Csepegtető és mikroöntözés elemei, csövek, alkatrészek, kiegészítők.

Art&Garden Kertészet - Érdliget - Érd