Az algák által kialakított oldatban minden tápanyag megtalálható, amire a növénynek szüksége van a kiegyensúlyozott fejlődéshez: komplex aminosav-, valamint hormontartalom, kiegészítve a növények számára nélkülözhetetlen, 15 tápelemet tartalmazó harmonikus összetétellel.
- Tápelemek: Nitrogén (N), Foszfor (P), Kálium (K), Kalcium (Ca), Magnézium (Mg), Vas (Fe), Réz (Cu), Cink (Zn), Kobalt (Co), Molibdén (Mo), Bór (B), Kén (S), Nátrium (Na), Szén (C)
- Esszenciális aminosavak: Isoleucin, Leucin, Lysin, Methionin, Phenylalanin, Threonin, Tryptophan, Valin
- Nem esszenciális aminosavak: Alanin, Arginin, Cystin, Glutamin, Glycin, Histidin, Serin, Tyrosin, Ornithin
- B1, B2, B6, B12, C, D, E vitaminok
- Az algák által termelt tápanyagok, növekedést serkentő, természetes hormonok bejuttatása (magas auxin és citokinin tartalom)
- Intenzív gyökérnövekedés. Javítja az állomány tápanyagfelvételi esélyeit, növelve a gyökér- és a zöldtömeget.
- Növényi immunitás növelése. Az egészségesebb állomány jobban le tudja győzni a kisebb fertőzési hullámokat.
- Stressztűrő képesség javítása. Jobban bírják a növények a szélsőséges időjárási körülményeket. Regenerálja, zölden tartja a növényt.
- Dinamikus, erőteljes fejlődés. A növények néhány nap eltelte után intenzív növekedésnek indulnak.
- Stimulálja a fejlődést, a terméskötődést, a mennyiséget és a minőséget.
- Intenzívebb makroelem felvétel. A tápanyagfelvétel szempontjából kritikus időszakokban is kiegyensúlyozott tápelemfelvételre készteti a növényt.
- Jelentősen növekednek a termés beltartalmi értékei.
- Növényvédő szerekkel egy menetben kijuttatható, fenológiai fázisokhoz alkalmazkodó kezelés.
Egyedi szerves formula.
A Natur Plasma "T"-vel történt levéltrágyázás várható hatásai
- A növényfejlődés korai szakaszában végzett kezelések hatására a növények kelési, eredési és növekedési esélyei jobbak lesznek , serkenti a gyökérfejlődést.
- Javítja a kezelt növények betegségekkel, kártevőkkel szembeni ellenálló képességét.
- A növények jobban tűrik a szárazságot, tovább maradnak zölden. Ennek köszönhetően fejlődésük erőteljesebb, tovább lesznek képesek fotoszintézisre.
- A jobb terméskötődést elősegíti.
- A termés mennyisége növekszik.
- Kedvezően befolyásolja a termés beltartalmi értékeit. Főleg zöldség és gyümölcs kultúráknál az íz és zamat illetve szín, forma és eltarthatósági tulajdonságokat javítja.
|